Allmänt

Nässjöskola anmäld för mobbing.

2007-10-14 23:07 #0 av: [LenaB]

Mobbing och misshandel ledde till operation. Lågstadiepojke mobbad i flera år.

15:30 | tisdag 2 oktober 2007

Nässjöskola anmäld för mobbning

Föräldrarna till en lågstadiepojke i Nässjö har nu anmält Handskerydsskolan efter vad de uppfattar är återkommande mobbing.

En annan elev ska ha bitit och retat pojken i flera års tid. För ett tag sedan fick pojken också genomgå en operation på grund av  att han fått invärtes skador efter att ha blivit sparkad på skolan.

Nu är Handskerydsskolan i Nässjö anmäld till Skolverket - men skolområdeschef Lennart Rudby menar att det inte förekommer någon mobbing på skolan.

 Lennart Rudby:"Jag har inte hört talas om att skulle förekomma någon mobbing på den skolan"

Relaterade länk

Bilder från

www.sxc.hu

Artikel från

www.sr.se

Av: LenaB

Datum för publicering

  • 2007-10-14

Vh LenaB sajtvärd www.mobbing.ifokus.se

Anmäl
2007-11-07 20:35 #1 av: [LenaB]

Ja, man slutar alldrig att förvånas av en del människors dumhet. Förekommer inte mobbing!! Att man bara kan svara så i ett uppenbart fall. Och det kommer från områdeschefen.

Vh LenaB sajtvärd www.mobbing.ifokus.se

Anmäl
2007-11-08 02:15 #2 av: vanessa

Då hade den områdeschefen ingen koll, eller så var det dags att rensa öronen med Revaxör. Det handlar också väldigt mycket om vilka frågor han ställde. Stållde han inte frågor om det, så fick han inga svar om det heller. Suck. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-11-08 22:51 #3 av: [LenaB]

Han/hon visste säkert om det men försökte rädda sitt eget skinn. Det finns de rektorer, andra chefer i skolvärlden som försöker göra en skildnad men de överskuggas av dessa som inte vill se problemet.

Lena.

Vh LenaB sajtvärd www.mobbing.ifokus.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.