Allmänt

Mobbning ofc

2016-04-26 10:54 #0 av: frippsy

Hej! Jag tänkte göra en berättelse eller novell som berättar om hur folk blivit mobbade. Om du har blivit/blir mobbad så skulle jag det vara jättekul (inte kul om du blivit mobbad men du kanske förstår) om du ville skicka in din berättelse till min mail (Syns längst ner). Du är självklart helt anonym. 

Om du skickar in din berättelse så är det bra om du skriver om du tillåter att jag har med den historian i ett dokument som jag skickar in till en tävling.

Du får självklart skicka in berättelser även om du inte vill ha med den i dokumentet och bara vill lätta ditt hjärta  men skriv då att du inte vill ha det. Om du sedan vill ha en kopia av dokumentet så skickar jag gärna det till dig!

Tack på förhand!

Mail: Berglindfrida2@gmail.com

Anmäl
2016-04-26 11:12 #1 av: Calcifer

Vad är det för tävling och vad är eventuell vinst? 

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2016-04-26 18:58 #2 av: frippsy

Det är en tävling där man kan få sin novell publicerad och jag tycker att det är viktigt att folk får höra andras sidor. Det är inget pris förutom publiceringen

Anmäl
2016-04-26 20:47 #3 av: Calcifer

#2 Det var nog viktig information för de som eventuellt vill dela med sig av sin historia, om jag personligen bidrog till att någon fick sitt verk publicerat skulle jag vilja ha cred. xD

Men det är ju jag. :P

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.